Onze garantie

  • Garantie voor de beste deal
  • Haal- en brengservice bij elke onderhoudsbeurt
  • Vandaag bestellen, morgen rijden
  • Kilometer bunder op jouw maat
  • Vast leasetarief tijdens gehele contractduur
  • Maximale flexibiliteit
  • Altijd en overal bereikbaar

Mogelijkheden van huurkoop auto zonder aanbetaling bij Justlease

Het aanschaffen van een huurkoop auto is bij Private Lease van Justlease niet mogelijk. Bij ons heb je twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor het leasen van een nieuwe of jong gebruikte auto. Het doen van een aanbetaling is niet nodig. Je betaalt bij ons een borg die je aan het eind van het contract weer terug krijgt. Met Private Lease rijd je een nieuwe auto met een vaste lage leaseprijs. Leasen bij Private Lease heeft nog meer voordelen. Zo zijn alle services inbegrepen, je hoeft je geen zorgen meer te maken over het onderhoud, de verzekering en de reparaties. Ook bieden wij je de 7x slimmer garantie. Lees meer.

Auto op huurkoop zonder tussenkomst van je bank

Bij auto huurkoop teken je een huurkoopakte. In deze akte worden vooraf de hoogte van aflossingen, rent en looptijd vastgelegd. Je sluit deze overeenkomst met de aanbieder van huurkoop (bijvoorbeeld je dealer) waardoor er geen tussenkomst van je bank is. Je hebt echter een probleem als je niet langer aan de betalingsverplichtigingen kan voldoen. Bij auto huurkoop word jij pas eigenaar van de auto als je alle huurtermijnen hebt betaald. Bij financiële toeslag raak je de huurkoop auto kwijt en kun je geen recht ontlenen aan de betaalde termijnen.

Bekijk onze actiesBekijk onze modellen

Ontvang gratis onze brochure

Wij hebben alle informatie over Private Lease gebundeld in een handige brochure zodat je deze nog eens op je gemak door kunt lezen. Vul je emailadres in en wij sturen je de brochure gratis toe.

E-mailadres
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden, aanvullende voorwaarden en het privacy statement van Justlease.