Auto leasen

De voordelen van een auto leasen bij Justlease

Auto leasen

Voordelen van auto leasen

Met auto leasen rijd je in een nieuwe auto met vele voordelen. Hieronder hebben we de voordelen van het leasen van een auto voor je in kaart gebracht. De volgende voordelen gelden voor zowel privé lease als zakelijke lease:

  • Je hoeft geen grote investering in één keer te doen;
  • Gedurende de looptijd verandert het maandelijkse tarief niet
  • Je zorgen worden uit handen genomen doordat afschrijving, vervangend vervoer, verzekering, onderhoud, banden en reparatie zijn inbegrepen;
  • Een nieuwe en zuinige auto met vele extra's
  • Dankzij auto leasen kan je de auto na de contractperiode inleveren, om vervolgens weer het nieuwste model te leasen!

Ontdek Private Lease

Kosten van een auto leasen

Wat zijn nu de werkelijke kosten

Naast de vele voordelen heb je ook te maken met kosten. Wat zijn nu eigenlijk de kosten die voor jouw eigen rekening komen bij auto leasen? Dit is niet concreet te zeggen, de kosten van  een auto leasen verschild namelijk per leaseoplossing.

Bij particulier auto leasen betaal je maandelijks een vast voordelige leaseprijs inclusief alle services. De bijkomende kosten die voor jouw rekening komen zijn het WA eigen risico bij schade en vanzelfsprekend het betalen van de brandstofkosten.

Particulier auto leasen of zakelijk auto leasen

Als je een auto wilt leasen sta je voor de keuze om deze zakelijk of particulier te leasen. Wat is verstandiger? Het grootste verschil tussen deze leaseoplossingen is vooral het fiscaal-technische aspect. Via zakelijk lease krijg je een auto van de zaak en geldt dat je in de meeste gevallen te maken hebt met bijtelling. De bijtelling is afhankelijk van de CO2-uitstoot van je leaseauto.

Bij particulier leasen heb je niet te maken met bijtelling omdat deze auto behoort tot het eigen beheer. Als je particulier een auto least, betaal je maandelijks een vast bedrag van je eigen geld direct aan een leasemaatschappij zoals Justlease. Dit zonder tussenkomst van de zaak.

Ontvang je geen auto van de zaak dan kies je voor Private Lease van Justlease. Dit is een gemakkelijke vorm van leasen voor jou als particuliere rijder. Binnen het brede aanbod modellen kies je de lease auto die bij jou past en geniet je van onze 7 keer slimmer garantie! Maximale flexibiliteit, kilometerbundel op jouw maat en garantie voor de beste deal!

Populaire modellen: Tesla Model 3 Private Lease | BYD Dolphin Private Lease


Profiteer van veilig en onbezorgd rijden bij Justlease

Bekijk onze modellen


Ook interessant:
Private Lease occasion
Private Lease elektrische auto
Private Lease aanbieding
Zakelijk leasen


Ben je nieuwsgierig geworden van het idee om een auto te leasen bij Justlease?

Neem dan contact op met ons team voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek via 030 850 1500 of bekijk al onze modellen hieronder.

Bekijk onze modellen