Auto leasen in Rotterdam

Private Lease van Justlease De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen in en om steden gaan wonen. Het stadsleven biedt het dynamische en zorgeloze leven waar de moderne Nederlandse mens van houdt. Met deze trek naar de stad veranderen ook de mobiliteitswensen.

Wil jij een auto leasen in Rotterdam? Bij Private Lease weten wij precies wat de inwoners van een stad als Rotterdam willen als het gaat om automobiliteit. Private Lease heeft een breed assortiment aan stadsauto’s beschikbaar voor autolease in Rotterdam zoals de gloednieuwe Peugeot 108, de populaire Volkswagen Up! of de hippe Fiat 500. Deze auto’s zijn niet alleen makkelijk te parkeren in Rotterdam, maar ook nog eens erg zuinig en licht. Dit betekent lage lasten door een efficiënt benzineverbruik en lage wegenbelasting. En dit komt bovenop de al scherpe prijzen van Justlease.nl. De nieuwe Peugeot 108 private lease auto, bijvoorbeeld, staat al vanaf 179,- euro per maand bij jou op de stoep. Een nieuwe auto was nog nooit zo goedkoop!

Bekijk de modellen  Ontdek hoe het werkt

Waarom is leasen een verstandige keuze?

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Geen zorgen over onderhoudskosten
  • Elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto
  • Volledig grip op je autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Optie om je te verzekeren bij ontslag

Uitstekende service!!

Zeer snelle service, duidelijk en op maat. Goede bereikbaarheid van de medewerkers. Kortom we zijn echt perfect geholpen en superblij met de nieuwe auto.

5 sterren
M. Bauman

De nummer één private leasemaatschappij in Rotterdam

Ook in andere opzichten is Private Lease ideaal voor bewoners van Rotterdam. Justlease.nl heeft goede contacten met autobedrijven in Rotterdam, zodat jouw private lease auto dichtbij en professioneel wordt onderhouden. Bovendien hoef je bij Private Lease niet op te letten wanneer jouw private lease auto voor onderhoud naar een autobedrijf in Rotterdam hoeft. Wij houden dat bij en nemen contact met jou op wanneer de auto onderhoud nodig heeft.

Dit maakt Justlease.nl tot de grootste leasemaatschappij
in Rotterdam!

Ontdek alle voordelen van Private Lease