Hyundai KONA Electric Private Lease bij Justlease

Hyundai KONA Electric Private Lease bij Justlease

Hyundai KONA Electric – Kracht, fun en efficiency

De Hyundai KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante, dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA elektrisch aangedreven wordt. Samen met de voor de KONA karakteristieke dubbele koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA familie.

De KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende auto combineert een indrukwekkende actieradius van ongeveer 305 kilometer met ruime en stoere SUV-uitstraling. De gespierde vormen, ranke LED-verlichting en unieke detailafwerking maken de KONA Electric een echte blikvanger. Elektrisch rijden op zijn best met een fijne acceleratie en een ruim voldoende actieradius!

Bekijk aanbod Hyundai KONA Electric

Flexibel opladen

Laad hem ’s nachts thuis op, of laad de batterij helemaal vol bij een snellader. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaadmogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.


Bekijk aanbod Hyundai KONA Electric

Instelbare terugwinning remenergie

Daarnaast beschikt de Hyundai KONA Electric over een instelbaar-terugwinning-remenergiesysteem. Het systeem wint extra energie terug door de elektromotor – in plaats van de remmen – de auto te laten afremmen. De energie die met dit regeneratieve remsysteem is teruggewonnen, wordt opgeslagen in het accupakket. Daarmee blijft de accucapaciteit van de KONA Electric langer op peil. De mate van regeneratief remmen is in te stellen met de schakelpaddels achter het stuur.


Head-up display

De geheel nieuwe Head-up Display (HUD) projecteert informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en andere meldingen direct in jouw blikveld. Je hoeft je ogen dus niet van de weg af te wenden. *Beschikbaar vanaf het Luxe Pakket. Ontdek het merk Hyundai.