Het leasecontract

Lees hier alles wat je moet weten over het Private Lease contract van Justlease

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten per meer gereden kilometer?

Bij het afsluiten van uw leasecontract heeft u een inschatting gemaakt van het aantal te rijden kilometers per maand. Het kan natuurlijk voorkomen dat u meer kilometers rijdt dan u heeft ingeschat. U betaalt dan een meerprijs per kilometer. Deze kosten verschillen per merk en model van uw auto. U vindt deze meerprijs in uw leasecontract en op onze website. Uiteraard kunt u bij ons uw kilometerbundel aanpassen. U doet dit eenvoudig via Mijn Justlease.

Bekijk meerprijs in leasecontract
De kosten per meer gereden kilometer vindt u op de laatste pagina in uw leasecontract.

Bekijk meerprijs op website 
De meerprijs per kilometer staat ook vermeld op de informatiepagina van uw model op onze website. U selecteert uw model. Bij ‘Technische specificaties’ vindt u de meerprijs per kilometer.

Kilometerafrekening
De kilometers die u rijdt, verrekenen wij eenmaal per 12 maanden. Deze kosten worden automatisch afgeschreven van uw rekening.

Let op: heeft u een contract afgesloten voor 4 februari 2016? Dan verrekenen wij de kilometers eenmaal per kwartaal. Dit doen wij in de eerstvolgende maand na het aflopen van het kwartaal waarin de meer gereden kilometers zijn gemaakt.

Kilometerbundel aanpassen? 
Het kan voorkomen dat u in werkelijkheid toch meer, of minder kilometers rijdt dan u vooraf heeft ingeschat. Daarom kunt u bij ons eenvoudig uw kilometerbundel aanpassen. U doet dit uiterlijk op de 14e van de laatste maand van het lopende kwartaal. Uw nieuwe kilometerbundel gaat dan in vanaf het volgende kwartaal. U kunt dit één keer per kwartaal kosteloos doen. Het is dus aan u hoe u de kilometers verdeelt over de looptijd van uw contract. Dat noemen wij nog eens flexibiliteit!