Het leasecontract

Lees hier alles wat je moet weten over het Private Lease contract van Justlease

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten per meer gereden kilometer?

Bij het afsluiten van het leasecontract heb je een inschatting gemaakt van het aantal te rijden kilometers per maand. Het kan natuurlijk voorkomen dat je meer kilometers rijdt dan je vooraf hebt ingeschat. Je betaalt dan een meerprijs per kilometer. Deze kosten verschillen per merk en model auto. Je vindt deze meerprijs in je leasecontract en op onze website. Uiteraard kun je bij ons je kilometerbundel aanpassen. Je doet dit eenvoudig via MijnJustlease.

Bekijk meerprijs in leasecontract
De kosten per meer gereden kilometer vind je op de laatste pagina van het leasecontract.

Bekijk meerprijs op website 
De meerprijs per kilometer staat ook vermeld op de informatiepagina van het door jou gekozen model op onze website. Je selecteert het model en bij ‘Technische specificaties’ vind je de meerprijs per kilometer.

Kilometerafrekening
De kilometers die je rijdt verrekenen wij eenmaal per 12 maanden. Deze kosten worden automatisch afgeschreven van je rekening.

Let op: heb je een contract afgesloten voor 4 februari 2016? Dan verrekenen wij de kilometers eenmaal per kwartaal. Dit doen wij in de eerstvolgende maand na het aflopen van het kwartaal waarin de meer gereden kilometers zijn gemaakt.

Kilometerbundel aanpassen? 
Het kan voorkomen dat je in werkelijkheid toch meer of minder kilometers rijdt dan je vooraf hebt ingeschat. Daarom kun je bij ons eenvoudig je kilometerbundel aanpassen. Je doet dit uiterlijk op de 14e van de laatste maand van het lopende kwartaal. Je nieuwe kilometerbundel gaat dan in vanaf het volgende kwartaal. Je kunt dit één keer per kwartaal kosteloos doen. Het is dus aan jou hoe je de kilometers verdeelt over de looptijd van het contract. Dat noemen wij nog eens flexibiliteit!