Accessoires & Verzekeringen

Wij helpen je graag. Daarom hebben wij naast auto’s ook accessoires om je auto persoonlijker te maken en verzekeringen voor nog meer zekerheid. Je kunt ons dus ook deze zaken voor je laten verzorgen. Wel zo gemakkelijk.

Accessoires & Verzekeringen

All season banden

Elk seizoen veilig op pad

Een allseason band is een zomer- en winterband in één. Een band voor elk seizoen en voor elke weersomstandigheden. Met allseason banden hoef je dus niet meer te wisselen in het voorjaar en najaar. En wist je dat onze allseason banden zijn goedgekeurd in alle landen waar winterbanden verplicht zijn? Geen gedoe dus meer met wisselen én je kunt met een veilig gevoel de weg op.


* Als je voor allseason banden kiest, ben je het meest voordelig uit. Kies je nadat je contract is ingegaan voor allseason banden, dan komen hier wisselkosten bij. De zomerbanden van je auto worden in dit geval afgeschreven.

Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

Alle inzittenden en materiële schade verzekerd bij een ongeval

Raak jij of één van je passagiers gewond door een ongeval? Of erger nog, overlijdt er iemand door het ongeval? De ‘Schadeverzekering Inzittenden’ vergoedt de werkelijke en materiële schade die jij en je passagiers lijden, tot een maximum van € 1.000.000.

Jijzelf en je passagiers zijn niet alleen verzekerd wanneer zij in het voertuig zitten, maar ook tijdens het in- en uitstappen, aftanken van je auto en het verrichten van hulp bij noodsituaties.

Een ongeval is al vervelend genoeg zonder dat je je ook nog zorgen moet maken over de gevolgen.

€ 6,05 per maand

Direct Vervangend Vervoer

Nooit meer 24 uur eigen risico kosten

Ons vervangend vervoer heeft een eigen risico van 24 uur. Dit betekent dat de eerste dag van het gebruik van vervangend vervoer altijd voor je eigen rekening is. Deze kosten kunnen aardig oplopen. De gemiddelde kosten voor huur en transport van vervangend vervoer zijn € 40 per dag. Wil je deze kosten voorkomen? Dan is deze optie een uitstekende keuze.

Verlagen Eigen Risico

Betaal maximaal € 150 per schade

Standaard heb je een eigen risico tot € 300 per schadegeval. De kosten kunnen dan behoorlijk oplopen. Een deukje op een parkeerplaats is tenslotte al snel gebeurd. Met ‘Verlagen eigen risico’ betaal je veel minder als je schade aan je auto hebt. Je eigen risico is dan namelijk maximaal € 150 per schadegeval. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Dat is toch ook wat je wilt? Dit geldt voor alle schades waarvoor verzekeringsdekking bestaat, zie onze Algemene Bepalingen.

Hoe werkt het?

Er zijn twee manieren om je abonnement samen te stellen. Wanneer je een auto hebt gekozen, kom je op de bestelpagina waarop wij je diverse accessoires, opties en verzekeringen aanbieden. Hier kun je de verzekeringen en bundels toevoegen aan je bestelling. Heb je al een aanvraag gedaan of ben je al  in je nieuwe auto gestapt, dan kun je via je eigen MijnJustlease omgeving het abonnement nog persoonlijker maken.

  • Inclusief montage (bij accessoires)
  • Administratie en activatie gemakkelijk via de MijnJustlease
  • Wijzigingen zijn kosteloos aan te passen

Heb je vragen over Private Lease?

Heb je vragen over Private Lease of ontvang je graag advies? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag te bereiken via 030 – 850 1500, vragen@justlease.nl tussen 08.00 uur tot 21.00 uur.