Maximale flexibiliteit, extra voordelig

Blijf jij deze zomer lekker in eigen land of wil je comfortabel met de auto naar kantoor nu het weer kan? Waar je ook naartoe gaat, een auto geeft je vrijheid. Bij Justlease kun je de voordelen van een eigen auto nu heel voordelig ervaren. Met de zomerdeal rijd je deze zomer al vanaf 199 euro per maand jouw eigen occasion, met alle voordelen van private lease. Wees snel, want OP=OP.

Leasen bij Justlease betekent overzicht en vastigheid. Je betaalt een vast bedrag per maand voor de auto, onderhoud, verzekering en overige service. Het enige wat je zelf nog betaalt is de brandstof.

Kies jouw occasion

Welke occasion kies jij?

Welke auto je krijgt? Dat is helemaal aan jou. Je hebt de keuze uit de Peugeot 108, de Opel Karl of een van onze andere occasions. Welke je ook kiest, je krijgt altijd een betrouwbare en praktische auto. Ideaal voor korte ritjes in de stad, maar ook comfortabel als je er echt op uittrekt. Met een occasion van Justlease weet je zeker dat je een goed onderhouden auto leaset.

Wellicht wil je eerst wat meer gevoel bij de auto krijgen. Hier helpen we je uiteraard graag bij. Vraag in dat geval een proefrit aan bij onze vestiging in Amsterdam. We verwelkomen je graag!

Vraag nu een proefrit aan

Nóg flexibeler met autohuur

Nog meer flexibiliteit met een nog kortere looptijd? Met autohuur van Justlease rijd je 3, 6 of 9 maanden super flexibel en voordelig rond in een occasion. Naast de korte looptijd profiteer je van alle voordelen die je met Private Lease ook hebt. Oftewel: een betrouwbaar en overzichtelijk huurcontract met een eerlijke prijs.

Bekijk de voordelen van autohuur

Bekijk ook onze andere occasions

Liever een ander model met dezelfde voordelen van occasion lease? Kies de occasion die bij jou past.