Maximale flexibiliteit, extra voordelig

Veilig naar werk of gewoon lekker erop uit. Een auto geeft vrijheid. Maar in deze onzekere tijden wil je misschien niet vastzitten aan een leasecontract van vele jaren. En een voordelige deal is, zowel in goede als in slechte tijden, natuurlijk nooit weg.

Met onze Ford Fiesta deal rijd je in een jonge occasion, met een zeer korte looptijd van 12 of 24 maanden en vanaf slechts € 249 per maand. Het enige wat je zelf betaalt is de brandstof. Kosten voor schade, pechhulp en onderhoud zitten al in de prijs verwerkt. Lekker overzichtelijk.

Kies jouw Ford Fiesta

Dit is de Ford Fiesta

Stoer, sportief en toch elegant. Dat is de Ford Fiesta in drie woorden. Deze topper behoort al jaren tot één van de populairste modellen in zijn segment, vanwege zijn uitstekende rijgedrag, sportieve uitstraling en comfortabele design. De Fiesta is ruim genoeg voor het hele gezin of praktisch voor wie spullen moet vervoeren.

De Fiësta komt in drie smaken. Standaard, luxe en sport. Welke kies jij?

Nóg flexibeler met autohuur

Nog meer flexibiliteit met een nog kortere looptijd? Met autohuur van Justlease rijd je 3, 6 of 9 maanden super flexibel en voordelig rond in de Ford Fiesta. Naast de korte looptijd profiteer je van alle voordelen die je met Private Lease ook hebt. Oftewel: een betrouwbaar en overzichtelijk huurcontract met een eerlijke prijs.

Bekijk de voordelen van autohuur

Waarom wachten? Doe vrijblijvend een aanvraag

Wil je meer informatie of er nog een nachtje over slapen? Geen probleem. Doe vrijblijvend een aanvraag en wij nemen contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. Het comfort van de Fiesta eerst een keer ervaren? Vraag een proefrit aan.

Vraag jouw Ford Fiesta aan

Bekijk ook onze andere occasions

Liever een ander model met dezelfde voordelen van occasion lease? Kies de occasion die bij jou past.