Auto leasen in Amsterdam

Auto leasen in Amsterdam

Private Lease van Justlease.nl De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen in en om steden gaan wonen. Het stadsleven biedt het dynamische en zorgeloze leven waar de moderne Nederlandse mens van houdt. Met deze trek naar de stad veranderen ook de mobiliteitswensen.

Wil jij een auto leasen in Amsterdam? Bij Private Lease weten wij precies wat de inwoners van een stad als Amsterdam willen als het gaat om automobiliteit. Private Lease heeft een breed assortiment aan stadsauto’s beschikbaar voor autolease in Amsterdam, zoals de gloednieuwe Peugeot 108, de populaire Volkswagen Up! of de hippe Fiat 500. Deze auto’s zijn niet alleen makkelijk te parkeren in Amsterdam, maar ook nog eens erg zuinig en licht. Dit betekent lage lasten door een efficiënt benzineverbruik en lage wegenbelasting. En dit komt bovenop de al scherpe prijzen van Justlease.nl. De nieuwe Peugeot 108 private lease auto, bijvoorbeeld, staat al vanaf 179,- euro per maand bij jou op de stoep. Een nieuwe auto was nog nooit zo goedkoop!

Bekijk de modellen  Ontdek hoe het werkt

Waarom is leasen een verstandige keuze?

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Geen zorgen over onderhoudskosten
  • Elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto
  • Volledig grip op je autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Optie om je te verzekeren bij ontslag

Echt klant

Geen moeilijke toestanden, gewoon doen wat je belooft. Geen kleine lettertjes, maar vriendelijke en vakkundige mensen die hun afspraken nakomen. Helemaal top!

5 sterren
John van Strien

De nummer één private leasemaatschappij in Amsterdam

Ook in andere opzichten is Private Lease ideaal voor bewoners van Amsterdam. Justlease.nl heeft goede contacten met autobedrijven in Amsterdam, zodat jouw private lease auto dichtbij en professioneel wordt onderhouden. Bovendien hoef je bij Private Lease niet op te letten wanneer jouw private lease auto voor onderhoud naar een autobedrijf in Amsterdam hoeft. Wij houden dat bij en nemen contact met jou op wanneer de auto onderhoud nodig heeft.

Dit maakt Justlease.nl tot de grootste leasemaatschappij
in Amsterdam!

Ontdek alle voordelen van Private Lease Bekijk onze modellen