Auto leasen in Amsterdam

De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen in en om steden gaan wonen. Het stadsleven biedt het dynamische en zorgeloze leven waar de moderne Nederlandse mens van houdt. Met deze trek naar de stad veranderen ook de mobiliteitswensen.

Private lease van Justlease

Wil jij een auto leasen in Amsterdam? Bij Justlease weten wij precies wat de inwoners van een stad als Amsterdam willen als het gaat om automobiliteit. Justlease heeft een breed assortiment aan stadsauto’s beschikbaar voor autolease in Amsterdam, zoals de gloednieuwe Peugeot 108, de populaire Volkswagen Up! of de hippe Fiat 500. Deze auto’s zijn niet alleen makkelijk te parkeren in Amsterdam, maar ook nog eens erg zuinig en licht. Dit betekent lage lasten door het efficiënte benzineverbruik en lage wegenbelasting. En dit komt bovenop de scherpe prijzen van Justlease. De nieuwe Peugeot 108 private lease auto, bijvoorbeeld, staat al vanaf 179 euro per maand bij jou op de stoep. Een nieuwe auto was nog nooit zo goedkoop!

Waarom is leasen een verstandige keuze?

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Geen zorgen over onderhoudskosten
  • Elke paar jaar een nieuwe auto
  • Volledig grip op je autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Optie om je te verzekeren bij ontslag

John van Strien

“Geen moeilijke toestanden, gewoon doen wat je belooft. Geen kleine lettertjes, maar vriendelijke en vakkundige mensen die hun afspraken nakomen. Helemaal top!”

5 sterren

De nummer één private leasemaatschappij in Amsterdam

Ook in andere opzichten is Private Lease ideaal voor bewoners van Amsterdam. Justlease heeft goede contacten met autobedrijven in Amsterdam, zodat jouw private lease auto dichtbij en professioneel wordt onderhouden. Bovendien hoef je bij Private Lease niet op te letten wanneer jouw private lease auto voor onderhoud naar een autobedrijf in Amsterdam hoeft. Wij houden dat bij en nemen contact met jou op wanneer de auto onderhoud nodig heeft.

Ontdek hoe het werktBekijk onze modellen

Ontvang gratis onze brochure

Wij hebben alle informatie over Private Lease gebundeld in een handige brochure zodat je deze nog eens op je gemak door kunt lezen. Vul je emailadres in en wij sturen je de brochure gratis toe

Voorwaarden
Kaart Amsterdam