De populairste private leaseauto’s

Kies uit het grootste Private Lease aanbod van Nederland

9 / 10
  • Onderhoud & Pechhulp
  • Flexibele kilometerbundels & Scherpe tarieven
  • Schadeafhandeling & Allrisk verzekering

Private Lease aanbieding

De scherpste aanbiedingen voor jou op een rijtje. Kies een van de modellen en geniet daarbij van alle voordelen van privé leasen bij Justlease. Afschrijving, onderhoud, verzekering, daar hoef jij je niet druk om te maken. Dat doen wij voor je. Alles in één keer zorgeloos geregeld, net als de 31.000 mensen die je voorgingen.

Let op: Er is een beperkte voorraad beschikbaar. Zie je iets interessants? Beslis dan snel want OP = OP!

Bekijk de aanbieding

Onze oplossingen

Nieuwe auto

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een nieuwe auto rijden.

Occasion

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een zo goed als nieuwe auto rijden.

Elektrisch

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een Elektrische auto rijden.

Aanbieding

Bekijk onze meest actuele Private Lease Aanbieding.

Auto leasen met Private Lease

Een auto private leasen wordt ook wel het nieuwe autorijden genoemd. Het is nu particulier mogelijk om jouw favoriete auto te rijden, zonder daarvoor jaren te hoeven sparen. Met Private Lease rijd je een splinternieuwe auto voor een vast maandbedrag. De looptijd en je kilometerbundel bepaal je zelf.

Justlease heeft het grootste Private Lease aanbod van Nederland, dit geeft jou de mogelijkheid om exact die auto uit te zoeken die aansluit op jouw behoeften. Ga je voor een kleine stadsauto of wil je toch liever een ruime gezinsauto? De keuze is aan jou!

Meer over private lease

Private Lease occasion

Wil je graag een jonggebruikte leaseauto, die betrouwbaar en snel leverbaar is? Dan biedt Private Lease occasion de uitkomst. Met Private Lease occasion betaal je vaak een aantrekkelijk maandtarief. 

Justlease biedt gebruikte auto’s aan met een hoge kwaliteit. Bij Justlease sta je nooit voor onverwachte kosten, onderhoud is onderdeel van het leasecontract.
Kies je voor P
rivate Lease occasion bij Justlease, dan is de auto vaak al leverbaar binnen 3 weken. Bij occasion lease heb je daarnaast ook maximale flexibiliteit door kortere looptijden.

Meer over occasion lease