Occasion Lease: zeker rijden


Alle voordelen van Private Lease en nóg betere voorwaarden

Je bent op zoek naar een auto en overweegt de aankoop van een occasion. Maar daar kunnen soms nadelen aan kleven. Je hebt nu eenmaal beperkt inzicht in de historie van een tweedehands auto en zorgen over het onderhoud – dat misschien op je pad komt – zijn niet onterecht.

In dat geval is Occasion Lease van Justlease precies wat je zoekt
Met Occasion Lease geniet je van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto. Je loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten, want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons.

Onze Occasion Lease auto’s zijn daarnaast snel leverbaar – vaak al binnen twee weken – en de looptijden voor Occasion Lease zijn korter. Daardoor behoudt jij je flexibiliteit maximaal. Kortom: Occasion Lease is voordeliger, risicoloos en flexibel rijden. De perfecte oplossing voor wie niet nieuw, maar wel zeker de weg op wil.

Lees verderBekijk de modellen

 

 

Over Occasion Lease

Het is je grootste nachtmerrie. De auto die je via een online aanbieder hebt gevonden en na veel onderzoek en advies hebt gekocht, blijkt je occasion net na het vervallen van de garantie toch een aantal mankementen te hebben. Een dure grap waar je niet op had gerekend.

Occasion Lease is zekerheid

Lease je een occasion bij Justlease dan sta je nooit voor onverwachte kosten. Het onderhoud van jouw auto is gewoon onderdeel van je leasecontract. En staat je auto langer dan een dag bij de garage dan vergoeden we na 24 uur het vervangend vervoer ook.

Occasion Lease is gebruikt maar hoge kwaliteit

Alle occasions die wij aanbieden voldoen aan onze zeer strenge kwaliteitsnormen. Dat betekent dat onze occasions gewoon goede auto’s zijn die wel gebruikssporen kunnen hebben.

Occasion Lease is duurzaam én voordelig

Kies je voor een occasion van Justlease dan rijd je voordelig een jonggebruikte en complete auto.

 

Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar doordat wij het maximale halen uit het gebruik van deze auto, is het ook een duurzame keuze.

Occasion Lease is flexibel en compleet

De occasions van Justlease zijn in de meeste gevallen ex-lease auto’s uit ons eigen wagenpark. Niet alleen betekent dit dat wij de onderhoudshistorie precies kennen, maar ook dat de auto’s compleet zijn uitgerust met interessante extra’s.

En ook met onze occasions rijd je flexibel. In veel gevallen is een korte looptijd een mogelijkheid. Een contract van twee of drie jaar bijvoorbeeld.

Kies jij Occasion lease?

Past Occasion lease precies bij jouw wensen? Bekijk dan direct ons huidige aanbod. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via  030 – 850 1500 of vragen@justlease.nl

Download onze uitgebreide brochure als je alles wilt weten over Private lease en de voordelen die je geniet als je kiest om te leasen.

Download informatie over Private Lease

Meest gestelde vragen

Occasion lease is

  • Scherpe tarieven
  • Kortere looptijden
  • Inclusief al het onderhoud
  • Een zeer compleet uitgeruste auto
  • Snelle levertijden