Opel private lease

Ben je op zoek naar een Opel Private Lease auto? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Opel private lease

Opel Private Lease aanbod

Wil jij een Opel Private Lease auto? Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk de modellen en ontdek ons brede aanbod aan Private Lease auto’s.

Opel Private Lease aanbod

Dit zit standaard in je Opel leasepakket

  • Autogebruik
  • All Risk verzekering, WA en Casco
  • Afschrijving en rente
  • Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen
  • Verhaalbijstand
  • Vervangend vervoer
  • Pechhulp in alle landen op de groene kaart
  • Wegenbelasting
  • 120 medewerkers die voor je klaar staan
  • Persoonlijk dashboard

Een Opel privé leasen

Degelijk en hip

Opel, volledig; Opel Automobile GmbH, is een van originele Duitse autofabriek. Sinds 2017 is het in handen van het Franse autoconcern PSA Groupe. Daar vallen bijvoorbeeld ook PeugeotCitroën en DS Automobiles onderdeel van.

De auto’s van Opel komen veel in het Nederlandse straatbeeld. Dit komt omdat de Opel modellen vaak een gunstig prijskaartje hebben én over het algemeen standaard al vrij luxe uitgerust zijn, met luxe specificaties. Op deze manier maakt Opel een staaltje puur vakmanschap toegankelijk voor vrijwel elke bestuurder. De auto’s zijn kenmerkend: uniek, charmant maar altijd functioneel.

Waarom een Opel private leasen?

De Opel modellen zijn over het algemeen rijk uitgevoerd met comfortabele en luxe specificaties. Het merk staat bekend om zijn Duitse degelijkheid, waarbij vertrouwen in de auto hoog in vaandel staat. De prijs-kwaliteit verhouding is altijd goed als je voor een Opel kiest. Er is dan ook een ruim, variërend, aanbod van zeer compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s. Uiteraard ook elektrische auto's.

Populair model: Opel Corsa-e Private Lease

Voordelen van een Opel private leasen

Dankzij Justlease Private Lease kun je voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto of zo goed als nieuwe occasion rijden. Zorgeloos, want in het maandbedrag zitten de kosten voor o.a. onderhoud, reparaties en nieuwe banden, allriskverzekering en de wegenbelasting. We vertellen je er hier alles over.

Of bekijk direct al onze Opel modellen!

Opel Occasion Lease

Met Occasion Lease geniet je van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto. Je loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten, want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons. Lees hier meer over occasion private leasen.

Lease een elektrische Opel

Opel focust zich erg op de ontwikkeling van elektrisch aanbod. Zo heeft Opel aangegeven elk jaar minimaal één elektrisch aangedreven auto aan het aanbod toe te voegen en tegen 2024 hebben ze de visie het complete aanbod geëlektrificeerd te hebben. Hiermee loopt Opel voorop in de markt. Lees meer over elektrische auto leasen en subsidie elektrische auto. Toch liever business lease? Dat kan ook.

Bekijk nu al onze elektrische en hybride Opel modellen!