BYD – wat je moet weten.

Maak kennis met de BYD ATTO 3, een revolutionaire elektrische auto die de toekomst van het autorijden vormgeeft. Misschien is de naam BYD nog nieuw voor je, maar wees gerust, deze Chinese autofabrikant heeft al jarenlang indruk gemaakt met zijn baanbrekende technologieën en toewijding aan milieuvriendelijke oplossingen. De BYD ATTO 3 is een ware gamechanger, ontworpen om duurzame mobiliteit te bieden voor stedelijke omgevingen en daarbuiten. Met zijn futuristische ontwerp belichaamt de ATTO 3 de evolutie van de elektrische auto en biedt hij een unieke rijervaring.

Expert in batterijen
Maar wat maakt BYD anders? Het geheim schuilt in hun pionierschap in batterijtechnologie. Met een expertise op het gebied van batterijen heeft BYD een innovatieve rol gespeeld bij het ontwikkelen van geavanceerde accu’s die een indrukwekkend bereik, snelladen en een langere levensduur bieden. Dit betekent dat de ATTO 3 niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook praktisch en efficiënt voor dagelijks gebruik. Wist je dat in een Tesla dezelfde batterij zit als in een BYD ATTO 3? Yes, ook Tesla is fan en groot afnemer!

Veilig & comfortabel
Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij BYD. Met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde rijassistentiesystemen zorgt de ATTO 3 voor gemoedsrust tijdens elke rit. Het interieur is ontworpen met comfort en gebruiksgemak in gedachten, waardoor elke rit een plezierige en ontspannen ervaring wordt.

Dus, of je nu op zoek bent naar een duurzamere manier van reizen, of gewoon wilt genieten van de nieuwste technologie en functionaliteiten die de automotive te bieden heeft, maak dan kennis met de BYD ATTO 3. Een geduchte concurrent in de wereld van elektrische auto’s die de lat hoog legt voor wat er mogelijk is in de toekomst van groene mobiliteit. Stap in en laat je verrassen door de kracht, het comfort en de innovatie die deze elektrische wagen te bieden heeft.

.
.

Bekijk het zelf.

In de video krijg je de kans om de ATTO 3 in actie te zien en meer te weten te komen over zijn eigenschappen. Een objectieve rijtest, oordeel zelf!

Private Lease een BYD ATTO 3 | Design.

Terug met een knal na een zomer vol succes, maar nu in stijlvolle luxe! Voor een leasetarief van slechts 399,- per maand (inclusief EV-subsidie) rijd je niet zomaar een BYD ATTO 3, maar de elegantie van de BYD ATTO 3 design. Grijp deze kans voordat het te laat is en maak je groene droom op vier wielen werkelijkheid. Dankzij de huidige subsidie van maar liefst €2950,-, kun je nu instappen voor een ongelooflijk laag maandelijks bedrag van slechts €399,- gedurende de gehele looptijd! Goedkoper ga je ‘m niet vinden. En het beste is dat je geen enkele concessie hoeft te doen aan kwaliteit of prestaties.

Met een razendsnelle levertijd staat jouw BYD ATTO 3 voor je het weet bij je op de stoep. Verzeker jezelf van deze deal door nu een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wees er snel bij, want de offerte is 14 dagen geldig en zolang de voorraad strekt.

*Je dient eenvoudig via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) jouw subsidieaanvraag in.  Lees hier meer informatie over de EV-subside.

Vraag jouw vrijblijvende offerte aan!